basta rakapparaten logo

Basta-rakappareten.se är en helt oberoende guide vars främsta mål är att hjälpa våra besökare att hitta den bästa rakapparaten för just dig och dina preferenser.

Vi garanterar att våra bedömningar är helt objektiva och vi prioriterar varken varumärken eller återförsäljare. Allt för att våra besökare ska få så bra rekommendationer som möjligt.

Vi som grundat Basta-rakapparaten har flera års erfarenhet av att hjälpa kunder i butik så att de ska få den rakmaskinen som passar bäst för ändamålet.

Hur vi gick tillväga för att hitta bästa rakappareten

Flera av de rakapparater som vi rekommenderar har vi själva testat och utvärderat under lång tid. Efter att ha använt rakapparater av olika slag och märken i över 25 år så vet vi vad som funkar och inte.

De rakapparater som vi inte själva testat har vi istället samlat ihop fakta och recensioner från återförsäljare på nätet och forum. På så sätt har vi kunnat göra en samlad bedömning och vi kan därför ge våra besökare bra rekommendationer utifrån behov.

Vid de tillfällen vi inte själva testat en produkt så har vi ett krav på att minst 10 personer ska ha lämnat ett omdöme om en produkt för att vi ska vilja rekommendera den för våra läsare. Har en produkt färre bedömningar av aktiva användare så har vi valt bort dom för vår topplista.

Så tjänar Basta-rakapparaten.se pengar

Vi driver denna sida främst för att dela med oss av våra egna erfarenheter och vi älskar att hjälpa personer som inte riktigt vet vad de ska välja för rakapparat, så att de inte råkar välja fel produkt.

Att handla rakapparat på nätet kan vara svårt med det stora utbud som finns, så vi hoppas kunna vara en hjälpande hand med just ditt val.

Om du hittar en intressant produkt och använder vår länk för att ta dig till återförsäljaren, så tjänar vi en liten kompensation för varje produkt som sälj. På så sätt kan vi driva vidare sidan med kostnader för webbhotell och domän. De butiker vi främst samarbetar med är Made4Men, Glamazon – Eleven, Elon, Kjell Co, Komplett, Nordic Feel, Lyko, Proshop, Webbhallen

Det blir inga stora ersättningar med några procent ger oss möjligheten att fortsätta med detta som vi älskar att göra

henrik magnusson

Om henrik - redaktör på bästa rakapparaten

Henrik Magnusson från Uppsala – en 34-årig fotbollsentusiast med en livslång fascination för rakapparater. Historien börjar i barndomen då en ung Henrik klamrade sig fast vid myten om tätare skäggväxt genom frekvent rakning. Sanning eller inte, det tände en gnista (det visade sig vara falskt).

Med åren har hans intresse bara vuxit sig starkare. Nu delar han sina insikter här, där hans blandning av teknisk expertis och vardagliga erfarenheter gör honom till en guide i jakten på den perfekta rakapparaten.