basta rakapparaten logo

Detta friskriver Basta-rakapparaten.se sig för

För att inte några missförstånd ska ske så är vi noga med att informera våra kunder vad vi friskriver oss ifrån med hjälp av denna sida.

Basta-rakapparaten.se är endast en informationssida med syftet att hjälpa konsumenter att hitta den perfekta rakapparaten för deras ändamål.

All information som vi delar med oss av skall ses som allmän information och vi blandar även våra egna åsikter med faktabaserade rekommendationer utifrån research på nätet hos återförsäljare och på exempelvis produktforum.

Vi garanterar varken att informationen alltid är uppdaterat eller att den är komplett och fullständig. Vi länkar till produkter hos återförsäljare som vi anser vara bra och som vi vill rekommendera till våra läsare.

Garanti

Vi lämnar inga garantier på varken produkt, kvalitét eller leverans. Vi är ingen återförsäljare och är inte involverad i köpen på något sätt annat än som en rekommenderande part.

Alla frågor, klagomål och funderingar bör tas med återförsäljaren av just den produkten ett problem gäller.

Alla produkter säljs av tredjepart och vi är själva inte involverade i något steg av köpprocessen. Vi får endast en liten ersättning om våra besökare använder våra länkar för att komma direkt till en återförsäljare.

Cookies Policy och Integritetspolicy

Om du letar efter information om Cookies och integritetspolicy på bästa rakapparaten så får du gärna läsa det under separata informationssidor.

Upphovsrätt på Basta-rakapparaten.se

Allt innehåll skyddas av upphovsrätt på Basta-rakapparaten.se. Du har inte rätt att publicera, distribuera eller kopiera något innehåll ifrån den här webbsidan utan vårt godkännande. Det är dock okej att citera oss om du länkar till källan här på bästa rakapparaten. 

Rätten att ändra allmänna villkor

Vi vill poängtera att våra allmänna villkor kan ändras när som helst och det är du som besökare som ansvarar för att hålla dig uppdaterad genom att besöka våra allmänna villkor.