basta rakapparaten logo

Här hittar du all information som rör integritetspolicy och GDPR-relaterade frågor. För många konsumenter som använder internet idag så är det viktigt att veta vilken typ av information som tas upp av olika webbsajter.

Här ämnar vi att gå igenom all information för att du som besökare ska kunna känna dig trygg och välinformerad angående dina personuppgifter och användarbeteende.

Personuppgifter

Basta-rakapparaten.se är inte en återförsäljare och därför behöver vi inte heller lagra några speciella personuppgifter om våra besökare.

Detta är enbart en informativ sida där vi försöker hjälpa konsumenter att hitta den mest passande rakapparaten. Utifrån detta så samlar vi alltså inte in några personuppgifter alls av dig som besökare, så du kan känna dig säker.

Något som vi gör är att samla in information om våra kunders beteende när de besökare basta-rakapparaten.se. Detta för att vi ska kunna utveckla sidan och göra den bättre och mer användarvänlig för våra besökare.

Denna information är ingenting som kopplas till varken din dator eller dig som person, utan informationen om beteendemönster är det enda som vi tar del av.

Friskrivning

Om du via vår sida går vidare till någon återförsäljare av en produkt som vi har rekommenderat så tar vi inget ansvar för vad en återförsäljare samlar in för information. Vi rekommenderar istället att du hos återförsäljaren läser deras integritetspolicy för att veta exakt vilka uppgifter de samlar in.

Vår integritetspolicy gäller endast det som sker så länge du befinner dig på vår sida med andra ord. Det vi kan garantera är att vi endast rekommenderar produkter på säkra sidor hos företag som är licensierade och opererar på den svenska marknaden.